Hanowa har drivit på den robusta estetiken sedan 1963, då det grundades i Bienne, Schweiz, av Hans Noll. 1990 lanserades Swiss Military Hanowa, med tonvikt på robusta sportklockor till överkomliga priser. Sedan dess har varumärket, som härrör från Hanowa, kombinerat schweizisk-tillverkad kvalitet med sportig design. Tillägget av ”Swiss Military” framhäver värderingarna hos de schweiziska väpnade styrkorna: robusthet, uthållighet och hög precision samt förmågan att fungera under extrema förhållanden.

Idag är Swiss Military Hanowa väletablerat, officiellt licensierat av ”Swiss Confederation”, och har en stor expertis inom sport-, prestations- och livsstilsklockor. Högkvalitativa material samt en stilfull variation av färger och former gör dessa Swiss Made klockor unikt speciella och idealiska för individualistiska, kvalitetsmedvetna livsstilar.

Att kombinera schweiziskt hantverk med sportig design, anmärkningsvärda funktioner och militär precision till ett konkurrenskraftigt förhållande mellan kostnad och prestanda har skapat varumärkets identitet och rykte.

Idag har samtliga klockor safir glas och nästan alla är vattentäta (10 atm)

Besök hemsida